TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

IDENTIFICARE DETINATOR

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS S.R.L / CUI: RO28345450 / NR.REG.COM: J40/4599/2011 / ADRESA: STR COZLA, NR 8A, SEC 3, BUCURESTI


ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Folosirea website-ului WWW.VERTEILER.RO şi a subdomeniilor VERTEILER.RO, denumite în continuare „WEBSITE”, presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL detinator al website-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a companiilor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a Serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea Website-ului.


Website-ul VERTEILER.RO este construit pe o platforma complexa structura acestuia permitand inclusiv altor furnizori sa adauge produse in catalog, relatiile comerciale intre VERTEILER.RO si utilizatori fiind:


INREGISTRARE CONT UTILIZATOR

Asemanatoare unui magazin online insa bazata pe sistemul de cerere si oferta platforma www.verteiler.ro este dedicata companiilor (SA, SRL, PFA, II) si are implementat un sistem de intregistrare si acces in cont doar pentru companii. Inregistrarea unui cont de utilizator se face in numele unei companii, toate campurile fiind marcate in acest sens conform cu scopul site-ului. Sunt acceptate doar companii care sunt inregistrate in Romania.

Inregistrarea presupune accesarea sectiunii Contul Meu, completarea campurilor din sectiunea INREGISTRARE, apasarea butonului inregistrare, ulterior compania fiind autentificata in cont. Pentru inregistrarea datelor companiei accesati meniul Detalii Cont si Detalii Companie. Completati campurile cu datele solicitate si salvati. (vezi ex: inregistrare cont, datalii cont, detalii companie)


DESCRIEREA SERVICIILOR

Website-ul WWW.VERTEILER.RO oferă Utilizatorilor, prin intermediul secţiunilor sale, servicii (denumite în continuare „Servicii”) precum: o serie de mijloace de comunicare, produse cu caracter electro şi altele – denumite în continuare „Conţinut”.
Serviciile, inclusiv orice actualizări, îmbunătăţiri, caracteristici noi, şi/sau adăugarea unor proprietăţi noi, intră sub incidenţa Termenilor şi Condiţiilor.


DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente in website. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul website-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL si entitatile operatoare vor fi absolvite de orice răspundere.


REGULI GENERALE

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL detinator al Website-ului declară următoarele:
– va depune toate diligenţele rezonabile pentru realizarea scopului acestuia, dar nu îşi asumă nici o responsabilitate în privinţa conţinutului produselor/comentariilor transmise de Utilizatori;
– va depune toate eforturile (tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, vor putea exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
– este interzisă prin intermediul site-ului încălcarea dreptului de autor aparţinând terţilor;
– pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.


OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre companie si reprezentantul desemnat sa atunci când aceste informaţii i se cer pentru crearea unui cont în cadrul site-ului. În cazul în care S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL are motive să suspecteze că aceste informaţii nu sunt reale, îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Utilizatorului îi este interzis să transmită/publice prin intermediul site-ului mesaje sau informaţii al căror conţinut:
– este obscen, grosolan, aduce atingere sau este în măsură să aducă atingere anumitor persoane, interese sau relaţii sociale, dar nu numai;
– conţine alte oferte comerciale cu exceptia produselor din gama electro (electronice, electrocasnice, electrice, etc …)
– conţine informaţii cu caracter politic;
– nu corespund (din punctul de vedere al S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL) scopului site-ului şi mediului destinat acestuia.

În cazurile în care S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL apreciază că un Utilizator nu respectă condiţiile şi termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere în orice mod scopului website-ului, S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL poate restricţiona accesul Utilizatorului la acesta.

Restricţionarea poate însemna:
– ştergerea mesajelor al căror conţinut nu respectă termenii şi condiţiile site-ului;
– suspendarea temporară sau permanentă a contului şi a tuturor informaţiilor pe care le conţine;
– ştergerea opţiunilor definite şi interzicerea accesului la serviciile website-ului.

Restricţionarea accesului Utilizatorului poate să fie sau nu precedată de avertismente, în funcţie de aprecierea exclusivă a S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL.
De asemenea, Utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere de orice natură pentru informaţiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile site-ului. S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu are nici o responsabilitate juridică faţă de informaţiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.


UTILIZAREA ILEGALĂ sau INTERZISĂ

Ca o condiţie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorii nu vor folosi Serviciile pentru orice scop care este ilegal sau interzis de aceşti termeni şi condiţii.

Utilizatorilor li se interzic următoarele acţiuni:
– încercarea de a suprascrie, de a se sustrage de la, sau de a dezactiva orice caracteristici de criptare sau protecţii software folosite în siteurile web şi aplicaţiile S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL sau de a se sustrage acestora;
descărcarea sau încercarea de a descărca partial sau întregul site WWW.VERTEILER.RO;
– reproducerea sau distribuirea de conţinut, cu exceptia produselor afisate in catalog care pot fi distribuite pentru promovare in retelele sociale mentionate in partea de jos a paginii fiecarui produs.
– întreprinderea oricărei activităţi care poate deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta orice serverul website-ului WWW.VERTEILER.RO sau reţelele conectate la acestea, sau care poate interfera cu orice altă parte care utilizează şi beneficiază de Servicii. Aceasta include, dar nu se limitează la, programe care descarcă automat sau exportă conţinut, cunoscute ca roboţi web, spiders, crawlers, wanderers sau acceleratoare, şi programe offline de navigare sau descărcare pentru uz offline (offline browsers şi offline downloaders);
– încercarea de a obţine acces neautorizat la serverele website-ului WWW.VERTEILER.RO, alte conturi, sisteme de computere sau reţele conectate la orice server aparţinând S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL (sau ale companiilor furnizoare servicii hosting) sau la oricare dintre Servicii, prin hacking, spargerea parolelor (password mining) sau prin orice alte mijloace. Utilizatorii nu pot să obţină sau să încerce să obţină orice materiale sau informatii prin orice mijloace care nu au fost puse în mod explicit şi intenţionat la dispoziţia Utilizatorului prin intermediul Serviciilor;
– modificarea, ascunderea sau eliminarea notificărilor de copyright sau alte atribuiri incluse pe site-ul WWW.VERTEILER.RO;
– utilizarea sau autorizarea utilizării conţinutului în scopuri comerciale sau de câştig. (exceptie produsele din gama electro)


ACORD de CONFIDENŢIALITATE

În cazul serviciului de mesaje private de pe acest site, WWW.VERTEILER.RO înţelege să respecte faptul că mesageria privată este un proces privat între Utilizator şi destinatarul mesajelor. Administraţia WWW.VERTEILER.RO va respecta caracterul privat al mesajelor personale ale utilizatorului, şi nu le va edita, modifica sau intercepta sub nici o formă. La cererea expresă a unor autorităţi ale Statului Roman (ce au competenţă în acest domeniu), WWW.VERTEILER.RO îşi rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deţine cu privire la un anumit Utilizator precum şi la activităţile pe care acesta le-a desfăşurat prin intermediului site-ului.


DATELE UTILIZATORULUI de pe SITE şi ASPECTE LEGATE de SECURITATEA ACESTOR DATE

După completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont şi o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra adresei de e-mail şi a parolei asociate. De asemenea, Utilizatorul este în întregime responsabil de toate activităţile şi informaţiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate faţă de eventualele consecinţe apărute în cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terţe, din orice motive.


LIMITĂRI de ORDIN TEHNIC ale SERVICIILOR

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


RĂSPUNDEREA UTILIZATORILOR

Întreaga răspundere de orice natură pentru informaţiile care sunt publicate/transmise pe Internet de către Utilizator în contul sau de pe website, precum şi pentru consecinţele care pot apărea în urma acestor activităţi, aparţine în exclusivitate Utilizatorului.


ÎNCHEIEREA ACORDULUI

S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. De asemenea, îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice Utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus. În cazuri excepţionale, S.C. DYNAMIC ACTIVE SOLUTIONS SRL îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.