PROMOVARE

Furnizorii de marfuri electronice pot adauga in platforma www.verteiler.ro produsele spre ofertare conform pachetelor gratuite sau abonamentelor anuale.

PACHETE GRATUITE
PROMO 5 – 5 produse / perioada nelimitata ***
SMART 15 – 15 produse / perioada maxima 9 luni
PREMIUM 25 – 25 produse / perioada maxima 6 luni
Pentru mai multe detalii referitoare la pachetele gratuite click AICI.
ABONAMENTE ANUALE
START 50 – 50 produse incepand de la 8,25 EUR + TVA / LUNA
PLUS 150 – 150 produse incepand de la 15,00 EUR + TVA / LUNA
PROFESIONAL 500 – 500 produse incepand de la 29,00 EUR + TVA / LUNA
Pentru mai multe detalii referitoare la abonamentele anuale click AICI.

 

EFICIENTA
– Site-ul verteiler.ro este construit pe o platforma dedicata, eficienta in raport cu motoarele de cautare prin anuntarea automata a acestora imediat ce un produs este listat.  Una dintre caracteristicile importante ale website-ului verteiler.ro in vederea unei promovari si mai eficiente o constitue usurinta cu care un produs listat in site poate fi adaugat si in retelele media facebook, twitter, google+, linkedin, pinterest.
– Fiecare utilizator care doreste un cont de furnizor in platforma verteiler.ro pentru inceput poate accesa pachetul gratuit PROMO 5.

UPGRADE PACHET
– Anunta 5 firme partenere, furnizori de marfuri din gama electro care doresc sa se inscrie si sa listeze produse in platforma verteiler.ro si beneficiezi de pachetul gratuit PREMIUM 25.
– Anunta doar 3 firme partenere, furnizori de marfuri din gama electro care doresc sa se inscrie si sa listeze produse in platforma verteiler.ro si beneficiezi de pachetul gratuit SMART 15.

NOTA:
– UPGRADE-ul conform cu firmele partenere inscrise de la un pachet la altul se face automat dupa minim 3 luni de utilizare intre fiecare pachet dupa cum urmeaza: PROMO 5/3 Luni -> SMART 15/3 Luni -> PREMIUM 25/6 Luni
– Companiile deja inscrise in plaforma verteiler.ro si anuntate ulterior de catre un furnizor in vederea unui upgade de pachet gratuit nu vor fi luate in considerare.
– Firmele anuntate trebuie sa corespunda din punctul de vedere al platformei pentru acceptare furnizori

REVENIRE LA PACHET PROMO 5
– Dupa pachetul PREMIUM 25 sau SMART 15 utilizat pana la expirarea perioadei (12 luni de la inregistrarea contului de furnizor) se revine automat la pachetul gratuit PROMO 5.
– Solicitarea unui abonament anual in maxim 14 zile de la expirarea pachetului PREMIUM 25 sau SMART 15 aduce dupa sine un discount intre 15% si 25%

TRIMITE INVITATIE